Отзиви и впечатления на пациенти

   
  Споделя Цветелина Иванова – 40 години от Хасково  
  В момента се лекувам с озонотерапия, защото имам две дискови хернии. Почти накрая съм на целия лечебен процес, без да ползвам болнични и да прекъсвам социалните си контакти. Нещо, което би било невъзможно, ако се бях оперирала. Много ми се иска да кажа на хората, които страдат от това заболяване, да направят всичко възможно за да предпремат същото лечение. Повече от 10 години търпя ужасни болки. Правила съм какво ли не. Пиех лекарства, които дразнеха стомаха ми. Биеха ми инжекции и ходих на физиотерапия. И отново и отново се случваше да се схващам и да не мога да мръдна. Толкова се бях отчаяла. Трудно е да не можеш да бъдеш полезен на себе си и да нарушаваш ритъма на живот на близките си. Случайно разбрах за д-р Димитров и след доста време на размисъл, се реших да опитам. Не мога да повярвам, че вече не ме боли, че не ми изтръпва крака, че не усещам дърпане. Разказах на много мои близки, които страдат от дискова херния. Но за съжаление много малко лекари практикуват озонотерапия.      
   
  Споделя 30 годишната Ваня Николова от Пловдив  
  От 10 години страдах от мигрена и отчаяно се опитвах да намеря изход от повтарящите се кризи.Само при мисълта ,че този ад ще се повтори губех желание за живот.Не ми помагаха нито болкоуспокояващите лекарства ,нито масажите, на които ходех редовно.Това се повтаряше всеки месец доката моя близка ме насочи към д-р Людмил Димитров.След проведеният от него 10 дневен курс лечение с акупунктура /иглотерапия/съчетано с подбрано от него хомеопатично лечение вече 2 години забравих за кошмара –мигрена.  
   
  Споделя 40-годишната Мария Христова от Пловдив.  
  Преди 2 години получих дискова херния. Болките бяха кошмарни. Специалистите ми изписаха болкоуспокояващи, инжекции, но нищо не облекчи състоянието ми. Предложиха ми операция, на която аз не се реших. Случайно научих за д-р Людмил Димитров от моя приятелка. Започнах при него лазертерапия. Още на третата процедура болките намаляха, а до края на курса изчезнаха напълно. Д-р Димитров ми препоръча да повторя лечението след 6 месеца. Послушах го, въпреки, че вече нищо не ме болеше. След новия курс терапия направих скенер. За мое голямо учудване, както и на личния ми лекар, нямаше и помен от дискова херния. Сега се чувствам пълноценен човек, радва се на чудото Мария.
За разлика от нея 52-годишната Иванка Петрова вече два пъти е оперирана от дискова херния. Въпреки това оплакванията и продължават. Но 52-годишната жена от Гоце Делчев твърдо е решила да не ляга отново под ножа. В момента провежда лазертерапия при д-р Димитров в Пловдив. Споделя, че след 5-тата процедура болката е отшумяла. Убедена е, че след края на 10-дневния курс ще е добре.
 
     
  Споделя 50-годишната Румяна Бояджиева от Пловдив.
  От две години се оплаквах от болки в гърба и имах схващане във врата. По-късно се появи замайване и ветовъртеж. Получих и шум в ушите. Дори и зрението ми се влоши. Освен болките гърба започна да ми изтръпва и едната ръка. След направените изследвания и рентгенови снимки, лекарите заключиха: Това са шипове и лечение няма. Изписваха ми болкоуспокояващи лекарства, които не само че не ми помогнаха, но ми докараха и язва. Научих от моя близка за д-р Людмил Димитров и започнах
при него лечение с лазерна терапия. Схващането и болките в шията изчезнаха напълно. Нямам вече световъртежи и замаяност. Дори зрението ми се подобри. След направената от д-р Димитров мануална терапия, вече нямам болки в гърба.
Остана само шума в ушите, но след изписаните от него хомеопатични лекарства и той значително намаля.
   
  Споделя Христина Маркова (46 години) от Гоце Делчев.
  Преди три години се оперирах от дискова херния. Една година се чувствах сравнително добре, но след това кошмарът се върна отново. Не можех да направя и 10 крачки и трябваше да седна.
Болките в кръста съчетани с изтръпване и болезненост по целия крак не ми даваха мира денонощно.От направения скенер се оказа отново дискова херния. Твърдо бях убедена,че 2-ри път няма да се подложа на операция. Тогава научих за д-р Димитров,пристигнах в Пловдив и започнах лечение с лазертерапия.Още след 3-та процедура болките значително намаляха.А до 10-та отшумяха напълно.Но
най-щастлива бях ,когато при повторно направения скенер се видя значително подобрение на състоянието.Повечето лекари, които ме видяха след процедурите бяха категорични , че операция вече не се налага и препоръчаха на есен да се
повтори курса с лазер терапия.
   
  Споделя Иван Георгиев -50 год.от Пловдив.
  При едно рязко движение получих секване в кръста. Болките бяха кошмарни. Започна да ми изтръпва целият крак. Бях при невролог, който ми постави диагноза дископатия и ми изписа инжекции и хапчета, но болките не намаляха. При повторния ми преглед неврологът ми каза,че без операция няма да се мине. Тогава научих за д-р Димитров и го посетих в кабинета. Оказа се , че има притиснат нерв.След направената от него мануална терапия нервът беше освободен и болките почти веднага намаляха. Тъй като седалищният нерв беше силно възпален се наложи да ми направи и процедури с лазер. Сега съм здрав и ходя свободно. Почти се бях отчаял като ми казаха, че няма да мога да работя професията си – автомонтьор.
   
  Споделя Невена Христова- 65г. от Пловдив.
  С диагноза коксартроза и гонартроза. Жената от дълго време страда от болки в тазобедрената и колянна става. Преди години са и предложили операция , но поради редица придружаващи заболявания, а и финансови проблеми не е могла да се оперира. Научила за Д-р Димитров от своя съседка. Вече втора година пролет и есен провежда лечение с лазерна терапия. Болки почти няма. Движи се свободно. Оставила и бастуна ,който дълго време е бил неразделна част от нея. Дори промените на времето вече не и влияят така както преди лечението. Твърдо е решила поне един път в годината да провежда лечение с лазер терапия.
   
  Споделя Иванка Николова 38 г. от Карлово.
  Една година бях с непрекъснати болки в кръста и изтръпване по целия крак.
Какви ли не хапчета пих, не помня колко инжекции ми слагаха,но болките не минаваха.Проведох физиотерапия и балнеолечение в Павел Баня, но без никакъв резултат. На скенер се доказа дискова херния.Предложиха ми операция, но гаранция не ми даваха.
От дългата нетрудоспособност загубих работата си.Бях напълно отчаяна.Тогава научих за д-р Димитров и неговите методи на лечение. Десет дни пътувах от Карлово до Пловдив всеки ден ,но не съжалявам. Още след първите процедури болките значително намаляха, а до края на лечението изчезнаха напълно. Сега отново съм трудоспособна и се радвам на любимата си работа.Но най-щастлива бях ,когато при направения нов скенер се оказа ,че дисковата херния я няма.
   
  Споделя Елена Николова- 65г. от Пловдив.
  Д-р Людмил Димитров за мен е вълшебник,с патос в гласа казва 69годишната
Пловдивчанка Елена Николова. Ходих на много лекари, но никой не успя да ми помогне-описва одисеята си пенсионерката. Преди две години във вестник Марица прочетох за д-р Димитров. Бях свита на два ката, когато отидох в кабинета му. Разплаках се пред него от силните болки в кръста и от тазобедрената става. Лекарят ме прегледа и постави диагноза, която се потвърди от направената снимка. Започнахме терария с лазер. След петата процедура болката започна да отшумява. Сега всяка пролет и есен си правя профилактично процедури, въпреки че вече съм здрава и права.